Absolut premium-design kræver absolut premium-IT

 

Tøjdesign er ikke en simpel sag. Særligt ikke, når designet ryger op i en klasse, som den Heliot Emil bevæger sig rundt i. Det danske premium-brand har gjort sig verdenskendt, med en tydelig signatur i deres tøj, der grænser sig op af kunst. Deres designs kan kendes på kilometers afstand, og er håndværksmæssigt i topklasse.

De havde dog udfordringer med deres IT. Selv de bedste kan have brug for en smule hjælp.

Heliot Emil er en virksomhed, som ved utroligt meget om mode, kunst og æstetik. Det er det deres hoveder dur til. Den slags mennesker skaber kunst. Ikke et automatiseret IT-system, som skal hjælpe dem med at servicere flere kunder, på langt kortere tid.

Det hyrer de folk til — i dette tilfælde, blev det os.

Problemet

Kender du det? Når du har arbejdet så længe med dit speciale, at du spotter de røde flag og potentielle problemer med det samme, som var det en regnbuefarvet cirkusklovn blandt mimere?

Det gør vi, og heldigvis for vores kunder betyder det, at løsningen ikke er langt væk. De er i trygge hænder.

Det samme var Heliot Emil, da de tog kontakt til os. De havde brug for at skalere deres IT løsninger — særligt deres ERP — da virksomheden var vokset ud af de støvler, som de var blevet givet, da de var mindre.

Den slags sker utroligt ofte. Virksomheder starter ud med et setup, som desværre ikke er skalerbart. De fylder integrationerne ud, og lige pludselig er det tid til en opgradering.

Roden til problemet, den finder du her Læs vores artikel. Tilbage til problemet. Heliot Emil sad fast.

Fast i alt for manuelle processer. Jo, integrationerne hjalp noget af vejen, men indbyggede eCommerce integrationer tager dig kun noget af vejen. Det bliver først rigtig sjovt, når en skræddersyet integration, kan fjerne de manuelle processer fuldstændigt, optimere supply-chain og order fullfilment rate.

Det var problemet. Heliot Emil var allerede på vej, men havde brug for et lift, til at komme helt i mål, med et fuldt skalerbart IT-system.

Et system, der kunne låse det manuelle arbejdes lænker op, og erstatte dem med frihed og tid til alle de sjove opgaver.

For lad os være ærlige. Hvem gider at flytte data fra A-B, bruge timevis på manuel bogføring, når det kan gøres automatisk eller bruge mere tid end højst nødvendigt, på manuelt at behandle alle ordrer?

Ikke mange mennesker. Så er de i hvert fald nok timelønnede. Her kommer løsningen.

Løsningen

Connectify greb selvfølgelig bolden lynhurtigt — det skal vi jo sige — og skød ud af startblokken, med en helt klar idé om hvad der skulle gøres.

Her et stykke tid efter arbejdet er ordnet, arbejder Heliot Emil stadig med vores løsning, som en integreret del af deres forretning.

Det danske brand har hele tiden haft 365 Business Central som deres ERP system. Det har de stadigvæk, men nu snakker deres ERP og eCommerce platform endnu bedre sammen end før.

Heliot Emil fik bygget broer mellem de allervigtigste datapunkter, så deres systemer kører fejlfrit, og ikke mindst, hands-free. Den slags skaber luft i virksomheden. Særligt for dem, der ellers skulle varetage de omstændige arbejdsopgaver, et uintegreret ERP kræver.

Selvfølgelig får Heliot Emil fortsat gratis support, og kører på en fast og retfærdig pris om måneden, uden skræmmende ekstraomkostninger.

Det behøver ikke være mere besværligt end det.
Hvis du er interesseret i at lære mere om den løsning de er på, så klik her og se vores

prispakker.

Hvordan nåede vi i mål?

Hvis man kniber øjnene sammen, kan vores IT-processer sagtens sammenlignes, med et modeshow.

Der foregår nemlig en masse bag gardinerne, inden tøjet bliver sendt ud på en runway. Selv flere uger forinden er der gang i arbejdet.

Designere som Heliot Emil har en vision. De tager valg omkring materialer, form, produktionsteknikker og alt andet der går ind i deres pieces. Det samme gør vi.

Når vi starter et projekt op har vi en idé om det ønskede udfald. Vi spørger dybdegående ind, så vi er sikre på at starte det rigtige sted.

Herefter begynder selve udviklingsprocessen. Det er her den årelange designekspertise kommer Heliot Emil til gode. Og det er her at Connectify er nogle af de bedste i branchen.

Vi har lavet ERP-løsninger til et utal af danske virksomheder, og nye kommer løbende til. Du kan læse om vores processer lige her.

Når designeren har skabt sit tøj tilpasses det modellerne. Det ville nemlig være tosset, at sende det ud i virkeligheden, hvis det ikke passede perfekt, ikke?

Det samme gælder integrationer. Hvis de sendes for tidligt ud i virkeligheden risikerer du fejl, som kan tage tid at reparere, og sætte din virksomhed på en uventet pause.

Yderligere omkostninger skal du selvfølgelig ikke tænke på. Vores ydelser er på et fast abonnement.

Derfor tester vi. Vi sikrer os, at din løsning spiller fuldstændig, inden den sendes ud. På den måde vil du opleve en sømløs overgang mellem udvikling og drift.

En sand fornøjelsestur.

Skal du have en tur på runwayen? 

Lad os lige opsummere engang. Det her var hvad vi lavede for Heliot Emil.

✅ Kortlagde deres IT-systemer.

✅ Fandt de vigtigste indsatspunkter.

✅ Udviklede skræddersyede integrationer.

✅ Testede løsningen til fejlsikkerhed.

✅ Overgang til drift.

Hvad har det givet dem?

En meget lettere hverdag, med plads til meningsfyldte opgaver, som ikke indebærer irriterende manuelle processer.

Eksempler.
Mere tid til salg, udvikling, design, sparring, kaffe, tidligt fri og fredagsbar. Lyder det som noget for dig og din virksomhed?

Så gør som en af landets mest fremtrædende designvirksomheder, og tag kontakt allerede i dag.

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.