Hvilke type Magento 2 integrationer tilbyder vi?

Hos Connectify gør vi os umage i at holde løsningen fokuseret om integrationer mellem Magento 2 og ERP fra Microsoft. Det gør af flere forskellige grunde. Hovedsagligt er det for at have en viden der strækker sig længere end overfladisk når vi skal rådgive eller implementere vores løsning.

Yderligere ønsker vi også at partnere som vi har i dag og fremtidige, at de kan se denne specialisering som en fordel for dem, da de ellers slipper for at holde sig eller produktet opdateret.

Hvilke E-commerce løsning integrerer vi?

Lige nu er løsning fokuseret på Magento 2 – som er på verdenplan den mest benyttet E-commerce platform. Hvis du skulle være i tvivl om hvad magento er, eller hvilke versioner vi integrerer til så kan du læse mere her om Mangento generelt: wwww.Magento.com og her finder du alle Magento 2 versioner: https://devdocs.magento.com/release/

Som udgangspunkt, skal man altid have den nyeste version implementeret – det er hensigtsmæssigt med sikkerhed og nye funktioner som du/dine kunder kunne have glæde af. Vi tester altid vores løsning op mod de nyeste versioner, det er en del af vores koncept. Tag fat i din Magento leverandør for at sikre dig version opgradering.

Har vi andre E-commerce platforme vi vil integrerer til i fremtiden?

Det har vi – vi er lige nu i de sidste faser med at få vores spritnye Shopify integration til Busines Central.

Vi tilbyder følgende integrationer til Microsofts ERP løsninger

Lige nu kan du få din løsning integreret til din Magento 2 shop hvis du har en af de følgende ERP løsninger:

  1. Dynamics 365 Business Central
  2. Dynamics 365 Finance & Operations

Har du nogen spørgsmål til vores løsning er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.

    Indholdfortegnelse