Plytix integration

 

Der findes utroligt mange programmer og softwares der kan gøre en eCommerce virksomhed nemmere at drive og mere effektiv. En af vores yndlingsservices, som falder i lige netop den kategori, er Plytix.

Hvad er Plytix

Plytix er et PIM system (Product Information Management) som hjælper dig med at holde styr på alle dine produkters informationer. Alle dine produkter har deres egne karakteristika. Forskellige billeder, forskellige tekster, kategorier, metadata og meget mere. Alt den information bliver opbevaret i Plytix, hvor du nemt kan tilgå informationen og holde et overblik. 

Hvad kan Plytix?

Med Plytix kan du gøre det liv som eCommerce manager lettere. Du kan uploade alt den data du har om alle dine produkter til Plytix – både tekster, billeder, marketingmaterialer og priser. På den måde har du alt din information samlet på et sted. Det er den basale funktion ved et PIM system.

Og nu bliver det sjovt. Med en Plytix bruger kan du tillade uendelige contributors til dine informationer. Du kan have hele din virksomhed til at arbejde i det samme system. Det sikrer sømløs kommunikation mellem forskellige afdelinger, tidsoptimering og besparelsen af uanet meget besvær.

Plytix gør det let for dig at tilgå og rette din eksisterende data. Det er dog ikke det eneste. At oprette ny information på dine allerede eksisterende varer og kategorier har aldrig været lettere. Med intuitive menuer kan du let oprette nye attributes og tildele dem til et have af produkter. Du kan endda få dine holdmedlemmer til at hjælpe dig i systemet, eller sørge for, at de ikke kan lave fejl, ved at oprette restrictions, der nægter dem adgang til vigtige funktioner.

Plytix er et holdværktøj, der gør eCommerce intuitivt og let som en leg.

Hvem er Plytix til?

Mange PIM systemer har dyre prispakker og starter på flere tusinde kr om måneden. Plytix gør sig på den måde bemærket ved at tilbyde en gratis prispakke. Man plejer at sige at PIM systemer er til de eCommerce virksomheder, som har virkelig mange varer, og ikke kan leve uden en smart system til at tilgå alt informationen. Plytix vender dog op og ned på dette. Med Plytix kan enhver eCommerce virksomhed, stor eller lille, begynde at arbejde professionelt med et PIM system. Den gratis version er en smule begrænset, men fuldt funktionsdygtig til en mindre webshops behov. De store prispakker ligner mere de gængse PIM systemer. Det gode ved Plytix er dog, at priserne og funktionerne er super transparente. Du ved hvad du får. Ikke nogle særaftaler eller salgsafdelinger der skriver en kontrakt til dig.

Det er let at komme i gang med Plytix for alle.

  • Både for den nystartede webshop der gerne vil gøre det ordentligt fra starten.
  • Den etablerede webshop med vokseværk.
  • Og den store webshop med tusindvis af produkter.

Fordele ved at bruge Plytix

Som du måske kan fornemme er Plytix et godt valg til dig der er ved at miste overblikket over dine produkter. Her kommer nogle af de største fordele du får, når du bruger Plytix.

Hurtig optimering af eksisterende data

Hvis du lige nu sidder uden et PIM system, så kan skiftet til Plytix måske virke som en stor mundfuld. Det er dog helt forkert. Du kan hurtigt importere alt din data ind i systemet, oprette ny data og optimere eksisterende. Det bliver næsten ikke lettere at komme i gang.

Skab mere logisk data

eCommerce virksomheder der arbejder manuelt uden et PIM system kan hurtigt komme til at lave rod i dataen, hvordan den er stillet op og hvordan den bruges. Sådan er Plytix ikke. Plytix er skabt som et intuitivt værktøj der hjælper dig med at oprette og optimere attributes, så de giver mening i din webshop. Plytix fjerner muligheden for at lave fejl, da din data bliver standardiseret og sat i kasser. Det betyder, at din data generelt vil give mere mening, vil være lettere at tilgå og langt lettere at regne med.

Samarbejd med dit hold

I større eCommerce virksomheder er der oftest flere medarbejdere der arbejder i de samme systemer. Plytix har gjort det let for dig og dit hold at arbejde sammen om de projekter i har i PIM systemet. Rettelserne dukker hurtigt op hos dine kolleger og du kan endda tage ejerskab på diverse funktioner og projekter, og hæmme adgangen for dine kolleger. Det betyder, at dine kolleger ikke laver rod i funktionerne.

Spar virkelig meget tid

Alternativet til at arbejde med et system som Plytix er at arbejde i spreadsheets. Heldigvis er det gået op for mange softwarevirksomheder, at spreadsheets er en sand tidsrøver. Plytix hjælper ikke kun dig selv, men hele din afdeling, måske endda virksomhed, med at spare tid på opgaver der kan klares hurtigere ved hjælp af en software. På den måde får du automatiseret flere af dine opgaver, og alle når et højere potentiale. Lønninger er dyre, og de skulle nødigt gå til trivielt manuelt arbejde – brug dine medarbejdere der hvor de virkelig gør en forskel i stedet for.

Optimer din konverteringsrate

Ved at bruge Plytix kan du let optimere din konverteringsrate. Det kan du gøre ved at søsætte ny data og nye initiativer på flere af dine produkter med det samme. Afprøv nye strategier, se hvilke der virker, optimer dem og distribuer dem så ud på flere af dine produkter med det samme. Du får lettere ved at give kunderne det de vil have, og de får derfor lettere ved at købe dine produkter.

Connectify X Plytix

Her hos Connectify er vi eksperter i eCommerce. Vi kan rådgive dig om alt fra PIM systemer som Plytix til integrationer mellem dine forskellige systemer – Plytix er selvfølgelig inkluderet. Ved at bruge integrationer mellem dine forskellige systemer sørger du for, at alt din data flyder sømløst mellem dine programmer, at alt er opdateret og at du sparer oceaner af tid på manuelle flytninger og analyser af data. Se det på den her måde. Alle dine programmer og systemer er øer. Øboerne (din data) vil gerne besøge hinanden. Sådan har de det bedst, men øv! Der er ingen broer mellem øerne.

Connectify bygger broerne mellem dine øer, og sørger for at dine øboere har effektive veje at kommunikere med hinanden på. Din data fungerer bedst når det samles de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter og af de rette årsager.Integrationer kan hjælpe dig med at spare lige så meget tid og lige så mange penge som dine programmer kan hver især. Og gang det så lige op et par gange. Tag gerne fat i os, hvis du vil have sparring om at optimere din eCommerce virksomhed.Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.