Hvad er iPaaS – alt du bør vide

Måske har du stødt på forkortelsen iPaaS og tænkt over hvad det dækkede over, googlet det, og nu er du her. Du er kommet til det helt rette sted. iPaaS lyder lidt som det næste store Apple produkt, men i virkeligheden er det noget helt andet. iPaaS står for Integration Platform as a Service, og i dette blogindlæg vil du blive meget klogere på hvad det er, og hvad man kan bruge en iPaaS løsning til.

Hvad er iPaaS?

Som skrevet ovenfor står iPaaS for Integration Platform as a Service. Betegnelsen kan lyde kringlet, men når man forsimpler det en smule, så giver det god mening. En integrationsplatform er en bro der bliver bygget mellem dine forskellige programmer, så de snakker bedre sammen, sender den rette data frem og tilbage og generelt arbejder mere sømløst sammen.

Et eksempel på dette kunne være en integration mellem dit ERP system og din webshop. Integrationsplatformen sørger for, at den rette data bliver automatisk oprettet i begge systemer, og den korrekte information flyder mellem de to destinationer. Integrationen minimerer på den måde manuelt dobbeltarbejde, ved sømløst at smelte de to programmer sammen. En iPaaS virksomhed er en virksomhed der udbyder en integrationsplatform som deres service. Det vil sige at når man taler om en iPaaS løsning, så taler man om en ekstern virksomhed, som kan hjælpe med at skabe en integrationsplatform for dig.

En effektiv tech-stack

Hele idéen med integrationsplatforme og iPaaS løsninger er at skabe en mere effektiv tech-stack. Din tech-stack er de programmer som du i din virksomhed bruger, for at kunne yde din service. Et eksempel på en tech-stack kunne være Shopify, 365 Dynamic Business Central, et mailsystem, et lønsystem og en slack kanal. Integrationsplatformen gør at du kan få langt mere ud af din tech-stack, end hvis du skulle gøre tingene udelukkende manuelt. For eksempel er det et kendt problem, at man både skal oprette en vare i sit ERP system og i Shopify for at få det til at spille sammen. En integrationsplatform sørger for at du kun skal gøre det i et af programmerne, hvor integrationen så sørger for, at det andet program modtager samme data.

De fleste virksomheder bruger uanede mængder af tid i mange forskellige systemer, applikationer og på flere forskellige websites. En integrationsplatform sørger for, at du ikke skal bruge lige så lang tid på at navigere rundt i flere forskellige digitale landskaber. Den sørger for, at du får mest muligt ud af dine forskellige programmer, og øger effektiviteten af dit arbejde, ved hjælp af automatisering.

Spar masser af ressourcer med en iPaaS løsning

En integrationsplatform kan spare dig utroligt mange ressourcer. Lad os sige at du sidder i en større E-commerce virksomhed, hvor store mængder data flyder mellem dine programmer og systemer. En integrationsplatform sørger for, at der bliver bygget effektive broer uden modvind mellem de forskellige programmer. Du sparer uanede mængder af tid, da du ved at din data flyder sikkert mellem programmerne. Den samme følelse har din kollega, ja faktisk hele dit team, og de andre teams i virksomheden.

En integrationsplatform sørger ikke kun for at DU bruger mindre tid, men også alle andre. Mængden af tid, clicks og besvær daler for alle.

For ikke at nævne sikkerheden. Data lyver aldrig. De tal der ryger ind og ud af dine systemer skal behandles med præcision og ynde. Laver du en fejl i din data kan det potentielt koste dig penge, plus den tid det tager at rette fejlen. Automatiseringen af din data sørger for, at fejl ikke opstår. Overlad din data trygt i hænderne på din iPaaS løsning, og slip bekymringerne og frygten for at taste noget forkert.

Connectify som iPaaS løsning

Er du nysgerrig på hvad en iPaaS løsning kan gøre for dig, så læs videre her. Connectify er eksperter i integrationer og hjælper mange forskellige virksomheder med at få mest muligt ud af deres systemer. Med dyb erfaring på området kan Connectify både sørge for god opstart af dine platforme, men også hjælpe dig med at skabe et bedre fundament end det du allerede har. Det er aldrig for sent til stærke integrationer. En iPaaS løsning hos connectify gør det let for dig at holde styr på dine integrationer. I virkeligheden skal du næsten intet gøre. Vi sætter det gratis op for dig, og yder gratis support over mail, i al den tid du er kunde. På den måde sikrer vi, at du får den bedste serrvice muligt, og at du er tryg i arbejdet med dine nye integrationer. 

Med Connectify på sidelinjen kommer du til at spare både tid og penge, lige meget hvilken løsning du vælger. Connectify har helt sikkert en løsning der passer til dig. 

Vi bygger broer mellem mange forskellige programmer og systemer, og har hjulpet flere forskellige virksomheder, såsom Shark gamimg

Her kommner en liste over software vi kan integrere med.

E-commerce systemer 

ERP Systemer

Andre

  • GS1 integration

Find ud af om din ERP leverandør er partner – se listen her. 

Connecter du disse systemer med hinanden har du et solidt grundlag for et fantastisk dataflow, og kæmpe besparelser i din virksomhed.

Tag fat i os hvis du vil vide mere om integrationer og iPaaS løsninger. Vi er altid glade for at dele vores nørdede viden med dem der virkelig kan bruge det.

Hvis du er interesseret i at se vores prispakker, og hvad du får med i dem, så klik herPrisen for at automatisere store dele af dit og dine kollegers arbejde har aldrig set bedre ud.

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.