Integrationsguide: skal jeg vælge en lille partner eller en stor virksomhed?

Du kender sikkert dilemmaet. Du skal bruge en service, i dette tilfælde en integration, og nu leder du efter den rette leverandør. 

Skal du vælge en mindre virksomhed til at varetage opgaven, eller skal du vælge en af de store giganter? 

For os hos Connectify, er svaret super simpelt — måske er vi biased, men du bør læse vores begrundelse. Du bør vælge en mindre virksomhed, til at varetage dine integrationer.

Lad os dykke ned i hvorfor. 

Integrationer – hvem skal man vælge? 

Der er mange gode grunde til at du bør vælge en mindre leverandør til dine integrationer. Her er bare en håndfuld af dem.

Manglende kendskab:

Store softwarevirksomheder er eksperter på rigtig mange områder. Det er bare sådan, at der er meget få eksperter, som er lige så nichet i deres viden om integrationer, som de mindre leverandører, der ikke laver andet. Du kan ikke være sikker på, at få en dygtig ekspert på området, hvis du går til de store virksomheder.

For travlt:

Store virksomheder kræver stor indkomst, hvilket betyder at de har virkelig travlt, med mange forskellige kunder. Det er ikke sikkert at virksomheden har tid til at give dig den udelte opmærksomhed du har brug for. Ofte er mindre virksomheder mere fleksible, og klar til at komme på besøg hos dig.

For mange led:

Når dit projekt rammer den store virksomhed, bliver det budt velkommen af den ene afdeling. Herefter bliver du givet videre til den næste, som arbejder på tværs med andre afdelinger. Hvem ringer du til når noget går galt? Hvem

har ansvaret? I en mindre virksomhed kan du være sikker på, at langt de fleste ved hvad der sker i dit projekt. De har nemlig alle sammen fingrene nede i det.

Passer du i kassen?:

Store bureauer og virksomheder har standardiserede måder at arbejde på, for at mindske fejl, og sikre et produkt. Den slags er ofte udarbejdet over et gennemsnit. Men hvad nu hvis du ikke passer i gennemsnittet? En mindre virksomhed er fleksibel i sin tilgang, og har ofte friere tøjler til at være kreativ med dit setup.

Højere omkostning:

Som sagt er større virksomheder afhængige af, at der bliver tjent flere penge. Der bliver ofte arbejdet med retainers og kontrakter, som kan sikre deres indkomst. Det er der ikke noget galt i. Har du dog lyst til mere luft i økonomien, og friheden til at stoppe samarbejdet; så skal du gå med en mindre virksomhed.

Generelt kan de her problemstillinger koges ned til nogle enkelte overvejelser. 

  1. Vægter du specialisering højt i dit projekt? 
  2. Vægter du nærvær højt med dine samarbejdspartnere?
  3. Er det vigtigt for dig at være effektiv med økonomien?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så har du brug for en mindre virksomhed til at varetage dine integrationer.

Fordele ved at vælge en mindre integrationspartner

Nu har du kigget på hvad du kan undgå, ved at vælge en mindre partner, fremfor en stor. Lad os nu kigge på hvilke konkrete fordele du vil opleve, når du indleder et samrbejde med en yderst specialiseret virksomhed.

Ekspertise:

Den mindre virksomhed er med garanti specialiseret dybt ned i deres niche. Er der en virksomhed der specialiserer sig specifikt indenfor integrationer, kan du være sikker på, at de ved lige præcis hvad du har brug for, og hvordan man laver det.

Fleksibilitet:

Har du brug for en fleksibel model, eller en helt særlig måde at gøre tingene på? Så kan en mindre specialist helt sikkert møde dine behov. Her er der oftest mere line at give af, hvis dit projekt kræver specielle tilgange og produkter, der ikke er særligt standardiserede.

Hurtigere implementering:

Det giver sig selv. En lille virksomhed har ikke mange lag. Ordrene skal ikke rejse langt gennem bureaukratier, før at der handles på dem. Oftest er der kort fra tanke til handling, samt kort fra udvikling til implementering.

Omkostningseffektivt:

Mindre virksomheder skal ikke have samme overskud som en stor softwaregigant. Du vil derfor opleve menneskelige og fair priser, når du arbejder med mindre partnere.

Tillid:

What you see is what you get. Små virksomheder er oftest transparente, ærlige og troværdige. Der er få mennesker der skal stå til regnskab for deres handlinger, og derfor bliver din opgave taget meget seriøst. Mindre partnere er oftest også mere interesserede i faste og vedvarende samarbejder, hvilket gør, at relationen vægtes højt.

Integrationsservice på abonnement 

Connectify’s services og integrationer er alle samme på abonnement. 

Det modtager vi spørgsmål omkring. 

“Hvordan kan det give mening? Hvor er fordelene i det? Jeg er bekymret over at jeg ikke ejer koden.” 

Og her er vi så, med en lille liste over grunde til, at integrationer på abbonement giver helt vildt god mening.

Forudsigelige omkostninger:

Der er ingen skjulte gebyrer. Det du køber er det du får. Fast pris. En projektbaseret service ville have udsving i prisen, og hvis arbejdet ikke blev lavet ordentligt, ja så er det bare frem med pengepungen og betale for de ekstra timer. Derfor er vores services på abbonement. Så den slags ikke sker for dig.

Ingen opstartsgebyrer:

Du starter dit abonnement, og så kører det ellers på den faste pris fra start. På den måde er vi ikke nødsaget til at opkræve ekstra for at sætte hele dit system og dine integrationer op for dig.

Du kan hoppe af når du vil:

Vores abonnementer er frihed. Frihed til at starte og stoppe som du vil. Hvis du vil af integrationstoget, så trykker du bare på den røde knap. Andre virksomheder ville føle sig truet på deres økonomi af at du stopper. Deres arbejde ville være spildt, og du ville hurtigere ende i en hårknude.

Løbende support:

Er der noget galt med dit system? Opstår der pludselige fejl? har du sprøgsmål til hvordan du bedst anvender vores services? No worries. Support er inkluderet i vores abbonementer, og bliver derfor ikke bombarderet med ekstraberegninger og nye faktura.

Skalerbarhed:

Skal du op eller ned? Det er sådan set ligegyldigt. Du vælger selv om du vil tage samarbejdet til nye højder, eller om du vil skalere lidt ned, fordi dit behov måske ikke var så voldsomt alligevel. Ingen ekstra omkostning, i modsætning til store og ufleksible samarbejdspartnere.

“Men hvad med koden? ejer jeg den?” Nej. Det gør du ikke, men hør her engang. 

Vores services er så fleksible, at vi nok skal få dig i mål med en løsning der passer som fod i hose.

Det skal passe så godt til dig, at ejerskabet er ligegyldigt, fordi du alligevel ikke har lyst til at anvende andre partnere. 

Det er den slags resultater vi har nået for vores kunder. Resultater der ville være dumme at afskrive. Resultater der ville være dumme ikke at jagte flere af. 

Alt vi beder om er en sølle abonnementspris. Så skal vi nok få dig til at flyve. 

Spørgsmål? Så ræk endelig ud. 

Tjek vores priser her. 

Eller læs et par af vores cases. 

Shark Gaming. 

Kaffekapslen.



















Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.





    Indholdfortegnelse