Shark Gaming Systems A/S

shark gaming 1

Om Shark Gaming

Er du en gamer, så kender du helt sikkert Shark Gaming.

Shark Gaming specialiserer sig i alt hvad der omhandler gaming. Laptops, stationære og alt det lækre gear der hører til en god og episk omgang gaming.Shark har en fantastisk webshop, med den helt rette stemning, hvor alle computerdrømmene tager hen for at blive opfyldt.

Virksomhedens computere bliver dog ikke blot brugt af gamere, men også erhverv, da en væsentlig del af den digitale tidsalders arbejde er bundet op på tunge programmer, der kræver seriøse heste… eller hajkræfter.

Du finder derfor både Shark udstyr i teenagekælderen og i kontorfællesskabet. Shark Gaming havde en udfordring

Den store udfordring

Shark Gaming havde gang i flere platformsudskiftninger på én gang.

Deres E-commerce software gik fra at være en Magento Community løsning, til at hedde Adobe Commerce, som er en licenseret udgave af Magento.De fleste der har med E-commerce og forsellige software providers at gøre ved, at det kan være problematisk at skifte. Integrationer skal flyttes, og alt det arbjede man har lagt, i at skræddersy ens software til ens egen butik, skal bygges op igen.

Ikke nødvendigvis en lille opgave.

Den slags kan skabe en jævn hovedpine, i et så ekstensivt E-commerce univers, som hos Shark Gaming.Oveni hatten kom udfordringen, at Shark Gaming ville gå fra at bruge ERP systemet NAV til at bruge Microsoft’s Dynamics 365 Business Central. Til dem der ikke helt er med på hvad et ERP system er, står det for Enterprise Ressource Planning.

Det vil sige det system, hvor du kan monitorere alle de ressourcer der går ind og ud af din forretning.

Et hovedelemt i enhver webshop.

Derfor var det uhyre vigtigt, at migrationen forløb snildt og sømløst. Skulle Shark lykkes med dette projekt, ville de stå tilbage med et komplet cloudbaseret styresystem til deres E-commerce univers.

Ind kommer Connectify

Hos Connectify er vi brobyggere.

Vi skal sørge for, at alle parter, i dette tilfælde software, kan komme derhen de skal være, uden komplikationer. Broen var ikke bygget i Shark Gaming’s tilfælde, så vi lagde en game-plan.

Det første vil skulle gøre, var at samle alle parter på midten. Vores integrationseksperter gravede i teknikken, og fik hurtigt skabt nogle sikre overgange.

Blandt andet:

  • Vareoprettelse fra 365 Business Central til Magento
  • Varens stamdata opdateres når der sker ændringer på varekortet i BC
  • Oprettelse af flade produkter fra BC til Magento
  • Ordredata sendes fra Magento til BC kunde vælger selv den process deres backoffice har brug for

Bum.

På den måde blev broen bygget, og Shark Gaming nyder adskillige dataflow mellem BC og Magento.

Derudover et smukt bronetværk, med let overgang mellem alle de forskellige software. Selvfølgelig med smuk udsigt over vandet, og uden kraftige vindstød… Ever.

Involverende parter

I dette projekt havde vi fornøjelsen at samarbejde med JCD A/S  – et hold af dygtige IT specialister.

Dynamics 365 Business Central partner

To hjerner tænker bedre end én, og det kan man roligt sige, når man samarbejder med JCD A/S. JCD var en uundværlig sparringspartner, i forhold til særlige problemstillinger med Sharks 365 Cusiness Central. En smule tilretning og en sikker hånd på ryggen fra JCD forsikrede os i, at vi kom på rette vej.

Projektet forløb herefter fejlfrit.

Alle levede lykkeligt.

Adobe Commerce løsning

Shark Gaming står nu selv med en komplet løsning, fuldt ud integreret, som de selv kan måle, monitorere og drive på daglig basis. Der var ingen eksterne leverandører på Adobe Commerce løsningen.

Vil du vide mere?

Læs om Adobe Commerce her

Besøg Shark Gaming her

 

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.