De helt rette byggeklodser til Plus Plus

Indtroduktion

Plus Plus er kendt for deres byggeblokke. Et simpelt design med et have af kreative muligheder for både børn og voksne. Helt ærligt, vi kunne sagtens få et par timer til at gå med en kompleks byggeproces. Derfor er Connectify og Plus Plus et godt match. Vi er byggemænd. Vi bygger broer hvor der ikke er nogen i forvejen. Ligesom Plus Plus, der åbner skabelsesmuligheder, lige så snart låget bliver løftet. En af de få ting du dog ikke kan bygge med Plus Plus, er IT-integrationer. Desværre.

Hvis man kunne det, havde Plus Plus ikke haft brug for vores hjælp, og du ville ikke læse denne case.

Problemet

IT er som klodser

Plus Plus har et produkt, som er lavet til uendelig kreativitet. Den eneste begrænsning til det du kan skabe, er mængden af klodser. Når du er løbet tør for klodser, må du have fat i nogle flere.På samme måde kan man anskue IT. IT er ofte bygget op af forskellige klodser, såsom programmer, systemer, integrationer og funktioner. Klodserne har alle deres egne former, og passer sammen på smarte og kreative måder. Det er bare sådan, at når man bruger integrationer, som er direkte tilgængelige i Shopify, gør man sig selv en bjørnetjeneste.

Besøg PlusPlus Direct to consumer webshop

Dynamics Nav er stadig brugbart

Klodserne er nemlig et ringe fundament for skalering. De passer i dit IT system, lige indtil de ikke gør mere. Du vokser ud af dem.Sådan er det for 80% af alle vores kunder. De vokser ud af de integrationer de har haft fra starten, og bliver holdt tilbage af et ufleksibelt IT-fundament. Plus Plus` IT-kerne bestod af NAV som ERP og Shopify som eCommerce platform – mere om Shopify Dynamics Nav

Et klassisk par, som huser ustoppelige muligheder, når man først begynder at skræddersy sine egne løsninger.

Løsningen

Vejen frem med automatisering

Plus Plus stod over for udfordringen med at administrere den voksende efterspørgsel. For at håndtere det, og bevare overblikket over deres forsyningskæde, besluttede de at investere i en omfattende ERP-løsning. Plus Plus valgte at implementere skræddersyede integrationer mellem deres ERP og Shopify. Dette træk gav Plus Plus mulighed for at automatisere dataoverførsel mellem de to platform.

Tænk på al den tid og økonomi du kan spare med øget effektivitet og nøjagtighed i dine:

 • Forretningsprocesser.
 • Lagerstyring.
 • Ordrehåndtering.
 • Fakturering.
 • Kundesupport.

Det lyder omstændigt og uopnåeligt, men det behøver det ikke at være.

At bygge et nyt fundament

Hvordan ser processen ud?

Vi følger de samme regler, hver gang vi skal lave nye intetgrationer for vores samarbejdspartnere.

Vi starter med at stille uddybende spørgsmål.

 • Hvilke datapunkter skal integreres?
 • Hvilke arbejdsopgaver skal integrationerne afhjælpe?
 • Hvor opstår problemerne i jeres IT?

Svarene på disse spørgsmål gør os klogere på problemerne, og giver os et præg om de bedste løsningsmuligheder. Vi kaster os dog ikke ud i udviklingen, uden vi har talt med alle virksomhedens interessenter. Altså alle dem der rent faktisk bruger systemerne. Det er her guldet ligger, hvis du gerne vil skalere din IT.

Udvikling

Når vi har snakket med alle, går udviklingen i gang. Vi har sat kursen, og ved hvor vi skal styre hen. Nogle gange kan der opstå uforudsete forhindringer eller ændringer, men bare rolig. Du skal ikke betale ekstra. Hos Connectify betaler du et fast månedligt gebyr, og slipper derfor for grimme overraskelser på fakturaen.

Test og søsætning

Efter selve udviklingen skal der testes. Det er her det bliver svært at vente, for din løsning er næsten færdig. Der testes for at fejlsikre integrationerne. Det gør, at du ikke spilder tid og penge på, at skulle rette fejl i systemet.

Vi gør det ordentligt første gang, hver gang.

Skal du være den næste?

Kan du nikke genkendende til de her ting?

 • Du bruger for lang tid i dine IT-systemer.
 • Du er træt af manuelt dataarbejde.
 • Du har en eCommerce med vækstpotentiale.

Hvis du kan sige ja, så er du et sikkert match med vores ydelser. Her er hvorfor det er fedt for dig.

 • Vores kunder oplever en kraftig reducering af manuelt IT-arbejde.
 • Vores kunder oplever kraftig reducering af tid brugt per ordre.
 • Vores kunder oplever stærk optimering af supply chain.
 • Vores kunder oplever et større afkast på deres omsætning.

Husk. Alle disse fordele får du, for blot en sølle månedlig betaling. Det er tjent lynhurtigt hjem, hver måned. Hør selv her hvad Kaffekapslen siger om vores samarbejde. Hvis du er interesseret i at høre mere, så tag kontakt til os, eller lad os kontakte jer, ved at i udfylder “kontakt mig” formularen.

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.