Opgrader din supply chain ved at opgradere dine IT-systemer

De fleste supply chains er fanget i fortiden, desværre. De er hængt op på nær-uddøde IT-systemer, eller… Tør man overhovedet sige det?… Spreadsheets.

Av for den.

Jo da, en supply chain kan godt fungere ud fra et spreadsheet, og mange ældre systemer kan også håndtere den slags.

Men giver det mening?

Hop med videre i artiklen, og lad os kigge på hvad der er galt med alt for mange supply chains.

Problemet med mange supply chains 

Supply chains, eller forsyningskæder, er noget, som meget få tør røre ved, når det først kører.

Det er en af de der, “if it isn’t broken, don’t fix it” ting. Og vi forstår det godt. det kan være omstændigt at rive de oldgamle rødder op, som din supply chain stadig lever på.

Men hvad vil du helst.

Vil du helst tvinges til at opgradere dine IT-systemer, når du slet ikke kan følge med mere, og dit outdatede system udfases?

Eller vil du tage tyren ved hornene, og skabe en IT-løsning der kan skalere din virksomhed, og gøre din supply chain utroligt effektiv gennem automatisering?

Svaret er jo egentlig ikke så svært, vel?

Det kræver dog, at du er villig til at slippe de manuelle processer, som er forbundet til din nuværende supply chain. Det kan være at du føler tryghed ved selv at administrere et spreadsheet, eller ved at bruge dit gamle og outdatede system.

Bare rolig. Trygheden skal nok ramme dig igen, når dine nye IT-løsninger er i luften.

Supply Chain resilience — hvad er det? 

Supply chain resilience er din supply chains evne til at modstå udfordringer modvind og uhensigtsmæssige hændelser.

Går din supply chain i stykker, hvis vejret er dårligt? Hvis nettet er nede? Hvis Allan ikke er på arbejde den dag?

Så er din supply chain ikke særligt resilient, eller i andre ord, modstandsdygtig.

Hvis din supply chain derimod kan arbejde uhindret trods netværksproblemer og mandefald, så er den i højere grad modstandsdygtig.

Hvis vi herefter skal tage den endnu længere ud, så forestil dig, at menneskelige fejl i systemerne ikke var en faktor længere, at manuelle behandlinger og indtastninger var unødvendige og at din supply chain kørte på cruise control, mens du lavede andre ting.

Det er slet ikke umuligt. Faktisk har vi hos Connectify hjulpet mange store danske virksomheder, med at barbere oceaner af tid og omkostninger af deres supply chains. Blandt andre Kaffekapslen.

Med vores skræddersyede integrationer og brug af data fra deres virksomhed, har Kaffekapslen vækstet betydeligt og skaleret deres IT-systemer til et

jeg-vil-aldrig-tilbage-niveau.

Fælles for alle vores cases og kunder, starter rejsen sådan her.

Bedre IT = bedre supply chains.

Lige meget hvor du er på den liste, så starter vores råd det samme sted.


Find roden til problemet.

Er dine spreadsheets blevet for uoverskuelige? er dit gamle system begyndt at mangle funktioner? Giver dine nuværende integrationer dig ikke nok handlingsmuligheder?


Så gå ned ad den vej.


Handler det om at du gerne vil have mere ud af din data? Bedre kommunikation på tværs af platforme? bedre kommunikation på tværs af hele supply chain?


Så gå ned ad den vej i stedet.


Find ud af hvad problemet er, og kig det dybt i øjnene.Noter derefter hvad du gerne vil ændre på, og hvorfor. Det vil hjælpe dig til at se dine nuværende udfordringer klart og tydeligt.Lav en handlingsplan


Hver gang vi hos Connectify starter et nyt projekt, går vi igennem disse skridt. Handlingsplanen er et af de vigtigste skridt i processen. Den hjælper alle interessenter og partnere med at holde overblik.Tag de udfordringer der skal løses, sæt dem i en logisk rækkefølge, sæt nogle deadlines og begynd derefter at tage de nødvendige skridt imod løsningen af din supply chains problemer.


Test altid dine løsninger af 


Kan du lige forestille dig det?


Du har arbejdet hårdt på nye IT-løsninger, data flows og automatiseringer, der skal gøre hele din supply chain meget lettere at administrere.


Og bum, så finder du ud af, at der er noget galt i maskinen.


Husk at teste dine IT-løsninger af inden du bruger dem for alvor. Hver evig eneste gang. Den påpasselighed vil spare dig både tid, penge og tunge hovedpiner.


Hvis disse tre trin ikke var helt specifikke nok for dig, så tag endelig et kig på disse tre artikler, som har hver deres fokus på IT optimering:


Gå fra NAV til Business Central uden at miste en formue 


Gode råd til migrering fra C5 til 365 Business Central 


10 fejl du skal undå i dit ERP projekt


Afrunding: 


Din supply chain bliver først for alvor effektiv, når du anvender dine IT-systemer, til deres fulde potentiale.


Migrering fra dine gamle systemer til mere innovative løsninger er starten på din skalering. Integrationer kan meget vel være det bedste add-on du kunne give dig selv.


Hos Connectify får du en fast månedlig pris for udarbejdelsen og brugen af dine integrationer + løbende gratis support oveni. Ingen grimme startgebyrer eller overraskende ekstraomkostninger. Fast og fair månedlig pris.


En lille pris at betale for aggressiv skalering af dine IT-systemer.


Læs mere her.

 

 

Bliv ringet op!

Har du lyst til at blive ringet op for at høre mere om Connectify, eller få svar på de spørgsmål du har i forhold til jeres forretning, så udfyld venligst formularen nedenunder, og så ringer vi dig op.

    Indholdfortegnelse